Тонка бобът се получават чрез ферментиране на семената на южноамериканско дърво, наречено Dipteryx odorata. Ароматът му може да се сравни с бадемите, но след настъргване, ароматът прилича повече на нуга, бял шоколад или орехи, ароматизирани с ванилия.
За да може уебсайтът да работи по предназначение (съгласие за бисквитки)
За да ви предоставим най-доброто изживяване при онлайн пазаруване на нашия уебсайт, се нуждаем от вашето съгласие да обработваме "бисквитки", които са малки файлове, временно съхранявани в браузъра ви. Използваме "бисквитки", за да гарантираме правилното функциониране на уебсайта, като запомняме вашите предпочитания. Бихме искали да адаптираме съдържанието на нашия сайт към вас и да не ви досаждаме с нерелевантни реклами. Затова се нуждаем от вашето съгласие, за да обработваме бисквитки.